Zeepfabriek De Witte Engel
In touch with nature!

Beste klanten,
In de webshop: gebruikersnaam = emailadres

SPA-Wellness

Wellness en spa, we kennen deze woorden allebei wel en misschien zien we ze wel als één. Ze horen bij elkaar.. Of toch niet? Wat is nou wellness en wat heeft de spa daarmee te maken?

Wellness kan wel gezien worden als een bepaalde levensstijl. Wellness is een samengesteld woord, het staat voor een combinatie van welzijn en fitheid. Het gaat er om dat je lichaam en geest gezond zijn. Het bezoeken van de spa is niet de definitie van wellness, maar kan dit wel bevorderen. Bovendien kun je met deze producten je eigen spa-moment thuis creëren.

Deze producten geven dus rust en ontspanning aan lichaam en geest én kunnen gebruikt worden voor werkelijk alles wat met verdampen te maken heeft. Zo worden ze gebruikt in sauna centra als opgiet of in jacuzzi's. Maar kunnen evengoed, verdunt in water, boven een theelichtje verdampt worden. Verder kun je ze gebruiken in een bubbelbad, verdampertje, hottubs, whirlpool of gewoon in een schaal water op de verwarming om je woonkamer heerlijk te doen geuren. Kenmerkend aan de verschillende geuren zijn dat ze allemaal een hoge anti-stresserende werking hebben.

Sorteren volgens