Zeepfabriek De Witte Engel
In touch with nature!

Beste klanten,
In de webshop: gebruikersnaam = emailadres

Marseille zeep

Dit zijn de originele, kwalitatieve zepen. Deze stukken gaan zeer lang mee, verzepen niet en breken niet.

De marseille zepen zijn heerlijke, zachte zepen en ideaal voor de handen te reinigen of als extra verwennerij voor het hele lichaam in de douche of in bad. Vooral de zepen met stukjes in zoals munt, rozenblaadjes en lavendelblaadjes zijn een echte MUST HAVE! U kunt er heel u lichaam mee inzepen en dienen als een zachte scrub, welke u huid niet gaat beschadigen!

 Marseille zeep staat bekend om zijn hydraterend vermogen; dit komt omdat er in elk stuk ongeveer 25% shea butter verwerkt zit. (Shea butter is een afrikaanse notenolie verkregen uit shea noten die op hun beurt van de karite boom komen.) Verder wordt er voor de bereiding van de marseille zeep enkel gewerkt met natuurlijke grondstoffen, deze worden extra aan de zeep toegevoegd zoals bvb aloë vera, munt, amandel, cocos, arganolie, olijfolie,.... Hierdoor krijgt de zeep nog een extra werking mee; aloë vera stimuleert de huidvernieuwing, amandel en cocos maken de huid lekker zacht, munt werkt verfrissend, jeukstillend en heeft een helende werking op eczeem, ...

Om hygiënische redenen verpakken wij onze marseille zepen in composteerbare plastic zakjes. Deze zakjes kunnen gewoon bij het organisch afval of op de composthoop.

 

Sorteren volgens
producten 1 tot 8 op 25 |